Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Cine-i

UPDATE: Din 2012, sunt câine de pază la stiridesport.ro. Cartea aia tot n-am terminat-o, dar am început şi altele, ca să-mi complic viaţa.

Blogul e al meu, Emil.

M-am născut în 12 iunie 1983, dar nu arăt de 40 de ani. Am 1,92 și 100 de kilograme.

Am 67 de prieteni. Bineînţeles că nu i-am numărat. Nu este nici un ţigan printre ei, aşa că îmi doresc unul de ziua mea.

Sînt jurnalist, am scris un an la Evenimentul zilei şi cinci la Foaia transilvană. O să dau şi aici texte vechi de-ale mele, la rubrica „deşi detest să mă autocitez…”. O să am tendinţa să fac jurnalism pe blog.

Am twitter. Pun poze cu ce mănînc, scriu şi de pe budă, dar cîteodată-s şi amuzant. Twiturile care-mi plac le pun şi pe blog.

Am vrut fotbal mare, am voie doar mic. La 28 de ani, joc cu două genunchiere şi cu o faşă pe gleznă. Chiar şi pe playstation.

Am un câine. Aş vrea să am cinci sau şapte.

O să scriu zilnic, dar de două-trei ori pe săptămînă. O să scriu tot mai bine, pe măsură ce-mi revin Cheful, Inspiraţia şi Talentul, lighioane ce hibernează de aproape un an în peştera Mereşaşa.

Mă fac că citesc. Am primit Noua Şeherazadă (Ilf şi Petrov), sînt foarte încîntat, dar, dacă mă veţi întreba peste un an, voi fi tot pe la pagina 100.

CV-ul meu e în textele pe care le-am scris, cu astea mă duc și dacă vreau să mă angajez la căile ferate.

Vreau să cîștig 100 de euro, dar niciodată n-am ştiut cu banii, aşa că din cînd în cînd interpretez vocal piesa asta:

Emil Moldovan – Nu-s stăpînu’ banilor

Scrie ceva