Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

EC: Întîmplări şi închipuiri

Dacă ţi se oferă iarbă, trebuie să ştii două lucruri: 1. nu-i voie. 2. e foarte posibil ca materialul să fi fost la cineva în chiloţi, la cît de aspru e controlul de la intrare în cea mai mare parte a timpului.

Dacă i-auzi numele în jurul tău, nu te entuziasma prea tare, Delia nu cîntă anul ăsta. Sînt doar moldovenii care întreabă pe toată lumea: “Tu n-ai de-lia? Unde găsesc şi io de-lia?”
Dacă fetele alea-nalte insistă să-ţi dea multe pachete de ţigări gratis, ia-le pe toate! Nu-ţi închipui ce satisfacţie o să ai cînd o să-i vezi faţa băiatului care îţi cere o ţigară şi tu-i dai un pachet :D.

Dacă te împiedici de un individ varză, îl ridici, îl rezemi de un gard, îi dai o ţigară, îl asculţi cum delirează despre iubire şi sex cu pokemoni, iar la final te surprinzi că-l invidiezi – “io de ce nu-s mort ca ăsta?” – poate că nu-i o idee bună să te plimbi singur pe la festival.

Dacă-ţi place cum cîntă ăla de la Sigur Ros, eşti dubios, boss. Muzica e bună, dar în unele momente mi s-a părut că-l aud pe comentatorul islandez de la Euro. Probabil de-acolo a început şi asta:

Dacă ai citit că nu am adus Cuminţenia Pământului la Electric Castle, să ştii că explicaţia-i simplă. Nu e voie cu animale de companie.

Dacă n-ai chef să aştepţi autobuzele şi zici “hai că totuşi iau maşina”, să ştii că poliţia nici n-are nevoie de fiolă, îţi cere telefonul şi verifică pe Intellipay ce ai băut.

Dacă plouă (şi plouă), ai grijă să nu te uzi la picioare (mai ales dacă ţi-ai ascuns paie în şosete) şi fii atent să nu-ţi plouă în băutură, cocteilurile-s suficient de lungi şi-aşa.

Dacă fugi de ploaie, te ascunzi pe o terasă acoperită şi te-apuci să cînţi, împreună cu grupul tău de douăzeci de puştani, Andrii Popa, Phoenix, Cargo etc., mai uşor totuşi cu “Treceţi batalioane” şi alte cîntece de vitejie, că voi aţi fugit de ploaie.

Dacă ai auzit zvonul că-l fac ăştia festival ambulant şi se plimbă cu el prin zonele cu secetă din ţară, să ştii că s-ar putea să nu fie adevărat, io l-am lansat ‪#‎ElectricCircus‬ ‪#‎BaraganStage‬

Dacă îl rogi pe barman să guste din paharul tău, că tu JURI că nu este pic de alcool şi el te întreabă “Dar ce-i important, gustul sau alcoolul?”, tu spune-i “gustul, bineînţeles, da’ mai toarnă nişte votcă. Pînă zic Ho”.

Daca îţi vin idei să trimiti mesaje de dragoste gen “Te iubesc cît plouă!”, gîndeşte-te că, la cum arată, s-ar putea să nu se oprească niciodată şi tu luni trebuie să mergi la lucru.

Dacă-ţi pierzi cunoştinţa, n-o mai găseşti nici la lost and found. #badumtss

+ o-nchipuire de pe facebook:

Scrie ceva