Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Cum poţi slăbi 10 kg într-o lună doar cu o cană de cafea, un cuţit şi un parasolar

După bestseller-ul “cum să scapi de burtă în 2 pași simpli” (am primit foarte multe scrisori de mulțumire), e momentul să vă învăț o nouă cură, cu ajutorul căreia veți putea slăbi de la 7 la 10 kg, în mai puțin de o lună.

Să-i dăm drumul! Aveți nevoie de:

1. o cană de cafea.
2. un cuţit mare de bucătărie.
3. un parasolar.

a) Întoarceți cana cu fundul în sus, pe masa din bucătărie. Aveți grijă să fie goală, altfel riscați să varsați cafea sau ceai pe fața de masă sau chiar pe jos!

b) Apucați cuțitul cu atenție, de mîner (ca să nu vă răniți) și începeți să frecați lama de fundul cănii, ca și cum ați vrea să o tăiați (ca să vă obisnuiți mai ușor cu procedeul, puteți să vă imaginați că nu tăiați o cană, ci o roșie sau salam de sibiu, de exemplu). Conform unui articol de pe internet, acesta este un mod foarte simplu şi foarte util de a-ți ascuți tacîmurile din bucătărie.

c) Coborîți cu cuțitul bine ascuțit în parcarea din fața blocului. Cu mare atenție, să nu vă împungeţi (recomand să-l țineți ca pe niște flori înainte de a le dărui, cu capul în jos).

d) Urcați înapoi la etaj, ați uitat parasolarul. Poate e mai bine să lăsați cuțitul jos, pe gardul viu, ca să nu mă mai stresez, în plm, că o să vă tăiaţi! Reveniţi în parcare.

e) Mergeţi direct la maşina dvs., ocoliţi-o de câteva ori (puteţi să o şi mângâiaţi pe capotă, în funcţie de cît vă e de dragă) şi apoi, fără să mai staţi pe gînduri, băgaţi cuţitul adînc în fiecare cauciuc (de obicei sunt 4, aveţi grijă să nu rataţi niciunul).

f) Deschideţi portiera, instalaţi parasolarul pe parbriz, închideţi portiera (fără s-o trântiţi), apăsaţi butonaşul cu lăcăţel şi porniţi la serviciu.

Pe jos. În fiecare zi, timp de o lună. Slăbiţi 7-10 kg, garantat. Vă doresc mult succes!

Scrie ceva