Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Defendor

Am vrut să închei cu citatul ăsta din Corina (comentariu la un clip cu un câine otrăvit, în Bucureştiul zilelor noastre), dar e mai potrivit ca Moto:

“Asta-i civilizație? Să gătești (!!!) special orez cu ficat și să pui otravムpeste, aruncând amestecul ăsta pe stradă fără să-ți pese de nimic?! De oamenii ăștia nu va e teamă, mămici ipocrite? Printre oameni de-ăștia vă creșteți pruncii, pe oamenii ăștia îi salutați în scara blocului. Cu astfel de dobitoci vreți voi să trăiți într-o țara civilizată?!”

Nu m-ați văzut share-uind poze și clipuri cu cîini arși, bătuți, spânzurați, pentru că știu că sînt vechi, luate de prin toată lumea și n-au legătură cu ce se întîmplă acum în București. Și Mantzy zice bine:Câinii nu vor fi salvați mințind, nici dezinformând, nici făcând spume la gură

Dar în România nu se poate face o eutanasiere ‘ca la carte’, e clar. Imbecilii au înțeles că acum sînt liberi să-i dea amărîtului de cîine picioare în burtă pînă își varsă mațele sau să-l vîneze cu topoare, acid sau otravă. Cu ăștia am eu o mare problemă.

Nu știu dacă ați văzut Defendor, cu Woody Harrelson, dar ăla poate fi eroul meu.

Imaginați-vă un tip ușor retardat, dar cu o imagine foarte corectă a ceea ce înseamnă binele, înarmat cu o rangă, o praștie şi un cuțit de bucătărie, într-o misiune de curăţare a barbarilor care ucid animale din plăcere. Eu, să fiu Defendor, n-aș acționa singur, aș avea un doberman care să le rupă coaiele și apoi să le scuipe, pe jos, în scîrbă. Cină pentru șobolani. La figurat, sigur că da…

Apoi, un alt Defendor. Mai bine înarmat. Care n-o să salveze cîinii, ci femeile violate. Sau copiii maltrataţi. Unul care o să facă treaba poliţiei şi a martorilor indiferenţi.

Cineva care să facă animalele să sufere. Adevăratele animale.

PS: Explicaţii (ca) pentru proşti, argumente și soluții, la următoarele linkuri (o să mai adaug):

După ce omorîm câinii și pe Vișinescu, noi ce facem

Amenzi şi închisoare pentru cei care ucid sau maltratează animale

România, câini fără sat

Referendum pe genocid

Cu copiii şi câinii până la moarte

Moarte pentru moarte

Un primar deştept

PPS: Exact când scriam textul ăsta, văd că Defendor salvează şi Roşia Montană (foto: Alex Huban). Deci le-am rezolvat pe toate cu un singur om.

1 comentariu la Defendor

Scrie ceva