Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Comunicat oficial Cupa Presei Cluj 2012

Redăm integral comunicatul:

Jucătorul Emil Moldovan (foto, arătînd cu degetul, un gest nepoliticos, dar foarte util pe terenul de fotbal), unul dintre căpitanii echipei Mediatic Cluj (triplă deţinătoare a Cupei Bloggerilor), a dezminţit public acuzele lansate de unii colegi din mediul online, cum că ar fi „trădător” sau „mercenar”, pentru că, la ultima ediţie a Cupei Presei, a jucat (şi n-a făcut-o rău deloc) în echipa Gazetei Sporturilor.

credit foto: cred că Teodora Neagu

„Rămîn la Mediatic, clubul meu de suflet. La GSP am fost doar împrumutat pe perioada competiţiei între jurnalişti şi mi-am făcut treaba, ca un profesionist. Declar public că vreau să cîştig în continuare trofee cu Mediatic”, a declarat public Moldovan, care i-a transmis organizatorului principal al Cupei Presei, Farcas Tiberiu, că aici nu sîntem la reality show şi că nu e cazul să ne spălăm rufele în public.

„Şi Vasile Manu să tacă!”, a răbufnit Moldovan pe finalul declaraţiei publice, lăsîndu-i pe jurnaliştii prezenţi să se întrebe ce a vrut să spună cu asta şi cine e Vasile Banu.

Departamentul de imagine

PS: GSP a cîştigat Cupa Presei, desfăşurată pe terenurile din Baza Farmec.

Scrie ceva