Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Despre asta este vorba

Să-mi spuneţi dacă trebuie să vă traduc:

Cum au sărit toţi specialiştii noştri că decît galben trebuia să ia Cadu! Că nu e instigare! Serios? Vă las să mestecaţi articolul de mai sus şi, dacă nu e destul, vin imediat cu argumente care să arate că gestul lui Cadu, în contextul rivalităţii şi ultimelor evenimente, e mai grav decît cel al lui Adebayor.

UPDATE: Am vrut să fac frumos, cu liniuţă, cu linkuri, dar n-are nici un rost, oricum lumea uită de preţul biletelor din tur, de difuzoare, de glumiţele zeflemitoare ale lui Paszkany şi Cadu sau de declaraţia cretină a unui antrenor la care banii i-au luat minţile. Plus rivalitatea, plus faptul că “U” n-a mai bătut-o pe CFR de cînd a preluat Arpi clubul. Sigur, Universitatea nu se hrăneşte cu rezultate, dar o victorie cu CFR ar fi un motiv de mare bucurie, iar, implicit, un rezultat negativ va fi întotdeauna frustrant. Deci în contextul ăsta de înaltă tensiune, Cadu n-a instigat, nici vorbă! (asta e o ironie, în caz că aţi citit pe diagonală)

Mai vedeţi o dată sublinierile de sus şi cine înţelege bine, cine nu – la revedere!

7 comentarii la Despre asta este vorba

 • Mircea

  Nu exista in limba Romana “decit galben”, eventual “doar galben”

 • nu, da’ mai nou există fontul italic, ceva ceva o fi semnificînd și ăsta.

 • Stimate Domn, Adebayor a luat doar GALBEN in acel meci.

 • da, dar apoi a fost suspendat. specialiştii de care spuneam mai sus îşi imaginează că marele cadu ar fi meritat galben şi cu ăla să şi rămînă.

 • uite, tu zici la fel: “Dincolo de asta s-ar fi putut discuta de o pedeapsă internă a celor de la CFR”. internă, atît. dar uite că alţii au considerat că astfel de comportament merită o pedeapsă mai mare. ESPN-ul chiar scrie că Adebayor “a scăpat” cu doar două etape.

 • Mihai

  Am impresia ca toata lumea vine cu piste false ca se abata opinia unora de la subiect.
  Noi nu avem cum stii acum, azi, in momentul acesta ce s-ar fi intamplat daca Bornescu nu facea ce a facut. Poate ca, Cadu (Pt ca da, a instigat!!), ar fi luat cartonas galben si a doua zi era suspendat 3 etape pt instigare. Dar nu stim asta nu?
  Stiam doar ca un Bornescu a reactionat ca si un descreierat.
  Asa ca, nu imi mai explici inca odata care este asemanarea cu Adebayor case?
  Sau mai bine nu….

Scrie ceva