Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Le Gog

După cum aţi văzut deja în reclama dinaintea articolului, în seara aceasta Cristian Gog va trece de semifinala Românii au Talent pentru că-l voi vota eu şi voi, miile de cititori ai acestui blog. Mai jos aveţi un fragment dintr-un interviu pe care m-a hipnotizat să i-l iau cînd eram la ziar, aşa, ca să-l cunoaşteţi şi voi, cei care intraţi pe acest blog doar pentru textele culturale.

Eu: Te-ai născut cu talentul ăsta?

Gog: Nu, e exersat, ca şi în alte domenii. De iluzionism sînt pasionat de mic, de cînd am pus mîna pe un pachet de cărţi şi mi-a arătat taică-miu nişte trucuri. Stăteam cîte cinci sau şapte ore pe zi cu cărţile în mînă, exersam. Mentalismul l-am descoperit acum şapte ani. Aici e mai greu, nu să poţi să stai acasă în faţa oglinzii, să repeţi. Dar este exerciţiul pe stradă, cu tot felul de persoane, cunoscute sau nu. La care încerci să le citeşti gîndurile.

Iară eu: Cum adică citeşti gîndurile?

Iară Gog: Am două metode: fie o fac pe bune, şi de obicei îmi reuşeşte, fie te influenţez să te gîndeşti la ceea ce vreau eu, ca mai apoi să pot spune că ţi-am citit gîndurile. Relativ e simplu. Te fac să te gîndeşti la un anumit număr, la o anumită culoare, chestii mici, care apoi le pun cap la cap într-un act artistic de 3-5-10 minute, cu un rezultat frumos.

Interviul complet, AICI.
Numărul lui Gog de la concurs, AICI.

Google ştie!

PS: Asta e semifinala 3. După zicerea “din bucata mea de pîine, am hrănit un om şi-un cîine”, următoarele mele voturi (1 vot = 1 euro), pentru semifinalele 4 şi 5 vor merge către Cipri Cordoş (omul care mi-a îmblînzit fiara de beagle) alături de câinele Slow, respectiv pentru Iulia şi căţeluşa Bailey, viitoarea iubită a fiarei mai sus amintite :D.

Scrie ceva