Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

WC Copy Paste

Clubul Sportiv Universitatea – adică „U” fără fotbal şi baschet masculin –  este foarte activ în ultima perioadă pe site-ul oficial, postînd ştiri despre transferuri, cronici de meci etc.

Cele mai cîştigate sînt ziarele, care nu trebuie să mai sune în fiecare zi după noutăţi, primind ştiri de-a gata. Dar iată ce poate face o singură literă greşită:

– u-cluj.ro postează anunţul conform căruia Liviu Florin Moise este noua achiziţie a echipei de volei, ataşînd şi un mic CV. Potrivit prezentării, deşi are doar 19 ani, Moise a mai jucat şi în Germania la echipa…WC Eltmann.
– vreau să preiau şi eu ştirea în Foaia, dar numele echipei mă enervează. Nu prea ştiu germană, dar totuşi…WC? Aşa că verific pe google şi uite ce găsesc:

clic pentru preamărire

Echipa WC Eltmann exista doar pe site-urile de ştiri din Cluj. În realitate, clubul de volei la care Moise mai jucase înainte de a ajunge la „U” se numeşte VC Eltmann (site oficial)

În apărarea unora dintre colegi, trebuie să admit că, dacă numele nu era cu WC, poate n-aş fi verificat nici eu, fiind vorba de volei, un sport care nu interesează pe aproape nimeni şi fiind vorba de un site-ul oficial care în mod normal nu greşeşte.

În schimb, alţii din listă nu pot fi scuzaţi. Ctrl-C / Ctrl-V este religia lor.

Scrie ceva