Categoriile

Comentarii mai noi

Arhiva

Caut o fată frumoasă care îşi doreşte să facă dragoste şi eventual copilaşi…

 …cu Drupi Pupi, căţelul meu.

Are trei ani şi încă n-a cunoscut sentimentul împerecherii, în afară de scurtele momente cu ocazionalul picior al musafirilor mai îngăduitori.

I-am peţit încă de mic o frumuseţe de căţeluşă, care însă a căzut de la etaj şi a suferit o mică deviaţie de bazin. Acum e bine, dar e periculos pentru ea să facă pui. Am mai avut cîteva tentative de lipeală, nimic serios.

Dar acum să-l prezentăm pe june: simpatic este, n-aveţi ce comenta, că aşa i-i foaita. Mărturie stau pozele ce-s lipite imediat:

Are şcoală. Ştie să şadă dacă-i spun, să stea culcat dacă i-i somn, să vină cînd îl chem (cînd n-are ceva foarte important de făcut), să meargă la pas şi alte căţeleşti, învăţate la academia lui Cipri. 300 de euro bine folosiţi, deşi îmi pare rău că a lipsit de la cursul “Tu nu stai la masă cu oamenii” :D.

Acasă, a învăţat să deschidă uşa cu clanţa, să joace „ascunsa”, să danseze, dar şi să-şi pună pătura pe cap cînd nu-i convine muzica.

Ar mînca orice, primeşte doar boabe bune („Roade-le tu dacă-s aşa bune!”, probabil că mi-ar zice). La masa în familie îi ştie exact pe ăia slabi de înger pe care-i poate înduioşa să-i mai arunce cîte-o bucată de ceva sub masă.

Daaar, piesa de rezistenţă  din CV-ul lui este paşaportul. Născut în Spania, a venit cu avionul la Cluj, care avea să devină casa lui. S-a întors, pentru o scurtă vacanţă, în oraşul natal, Madrid, unde a stat două luni. Mai tîrziu, a călătorit în Iordania, unde a rămas aproape un an. Din Orient de-abia l-am adus înapoi, a avut legătură numai în Germania, la Frankfurt, de unde l-am luat cu maşina şi am venit împreună 1.500 de kilometri, eu la volan, el pe bancheta din spate. Pe drum, eram atît de obosit că am avut impresia că vorbeşte cu mine. „Nu te-ai săturat de piesa aia? Mai bine ai călca acceleraţia, că m-am săturat de drum, vreau să dorm şi eu într-un pat ca lumea”. Pe cuvînt că aşa l-am auzit şi pe cuvînt că nu-l pot dezobişnui să se urce în pat :D.

M-a dresat perfect. Îl plimb cînd vrea el, îl curăţ în urechi, îi iau de mîncare şi tratamente. Mi-am cumpărat pungi de caca şi adun după el, după cum v-am mai spus în clipul ce urmează:

Carevasăzică sîntem în căutarea unei tinere dornice un doggystyle original, cu sau fără sentimente. Nu ne interesează angajamente de lungă durată, dar nimănui nu i-ar displăcea un “produs” care să arate ca în poză. Părinţi de căţele, aştept să mă contactaţi :D.

PS: Dacă tot sîntem la capitolul prieteni, poate o vrea cineva pe Nina…?

7 comentarii la Caut o fată frumoasă care îşi doreşte să facă dragoste şi eventual copilaşi…

 • Rena

  Of, unde sa mai bag si un caine, langa broasca si Suşi? Unde? Cand o sa vina astia micii, Pupicii, eu sa nu ii vad, bine?

 • Laura

  Pînă la urmă tot trebuie să învețe să nu se mai urce în pat 😀

 • cristinabrb

  Asteapta sa mai creasca Su a lui Alex Ursa si se vor iubi

 • Dupa ce am citit, m-am uitat sub plapuma sa vad daca mai am bigalu acolo. Am crezut ca a ajuns la tine, dupa descriere :)) Astia-s toti la fel si parca mai indarjit al meu, ca-i croat. Are 4 ani acum. Vara trecuta a fost la fete prima oara. Sincer, nu stiu daca mai apuca si vara asta, pentru ca m-a disperat dupa. Ziceai ca i-a dat cineva prafuri, era turbat. Dar fata pe care o face il absolva de orice vina. Ii gaseam si lui, pe vara, o bucuresteanca, da la Cluj… mai greu. Am sa intreb posesorii. Mai e si forumul de la beagle.ro

 • cotrois

  Laura, te inteleg perfect. 😀 Poate fi nepotrivit in unele momente.

  Dupa ‘cadaver bags’ ai putea pune in practica o noua idee: papusi gonflabile pentru catei. Diferite marimi, material rezistent, imitatie de blana date cu spray puturos. Si asa sint un milion de jucarii inutile si scumpe pentru ciini, asta ar fi una folositoare.

 • Olli´s mom and dad

  Salut!
  Olli cred ca ar fi interesata 😀
  Mergem la vet in curand pentru niste raze si analize mai amanuntite si o sa incepem dating-ul in curand 😛
  Revin cu detalii 😀

 • […] primul lucru pe care l-am scris pe lista de la începutul anului, în care mai ziceam că vreau un nepot și alte chestii foarte importante, pesemne că de-aia le-am uitat. Orișicum, io voiam doar să […]

Scrie ceva